Haluatko mukaan erityisherkkien kirjaprojektiin?

Tervehdys! 💚

Haluatko mukaan erityisherkkien arkipäivää ja työelämää koskevaan kirjaprojektiin? Olet lämpimästi tervetullut mukaan, jos koet vahvasti olevasi erityisherkkä tyyppi; muilla ominaisuuksillasi, sukupuolella, iällä, työpaikalla, perhemuodolla ym. ei ole mitään väliä. Haluamme kuulla monenlaisia tarinoita kirjaamme varten, ehkäpä juuri Sinun ainutlaatuisen tarinasi!

Tietokirjaprojektimme tavoitteenamme on tutkia erityisherkkien arkipäivää; erityisesti siihen sisältyviä erilaisia osa-alueita (työ, perhe, vapaa-aika jne.) ja niiden yhteensovittamista. Pääpainopisteemme ovat arjen kokonaispalapelin hahmottamisessa, arjessa jaksamisessa ja kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Erityisherkkien omat kokemukset ovat vahvasti keskiössä. Haluamme koota helposti lähestyttävän ja -ymmärrettävän, rennon, persoonallisen ja hyvin vahvasti vertaistuellisen opuksen, johon kaikki – enemmän ja vähemmän herkät - voivat tarttua. Kirjan kustantaa Kirjapaja, ja sen arvioitu ilmestymisajankohta on keväällä 2023.

Jos olet kiinnostunut ottamaan osaa projektiimme omien kirjallisten tarinoidesi muodossa, vinkkaa siitä meille sähköpostilla lelutornintahystajat@gmail.com. Lähetämme paluuviestissä tarkempia tietoja projektista ja vastausohjeet. Sähköpostit eivät velvoita sinua vielä mihinkään, jos tuntuu ettei juttu olekaan sinua varten. Kaikki tarinat luetaan ja käsitellään hyviä tutkimustapoja noudattaen, nimeäsi tai muita tietojasi ei julkaista. Halutessasi voit vastata myös nimettömästi.

Emme julkaise mitään kirjaprojektiin liittyviä tietoja ja aineistoa blogissamme, vaan käytämme niitä ainoastaan kirjaa varten.

Odotamme viestiäsi! 😊


Yhteistyöterveisin,

Anna ja Laura

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan Räkä! (Nuhaa, kuumetta ja flunssatautia)

Torikauhua ja nälkäkiukkua - herkkis-äiti markkinoilla

Herkkis-äiti jumppaa (vai eikö jumppaa - kas siinä pulma!)