Äideiltä äideille - lahjavinkki ja kirja-ale!


Äitienpäivä lähestyy, joten tässäpä oivallinen lahjavinkki näin äideiltä äideille. 💕 Mikäs sen ihanampaa kuin saada pieni hetki omaa aikaa hyvän kirjan parissa tai kuunnella pätkä äänikirjaa kotitöiden tai lenkkeilyn lomassa! 💖

Kirjapajalla on parhaillaan äitienpäivän kevät-ale -30% (14.5 saakka), joten myös meidän kirjamme Herkkää arkea - erityisherkkänä työssä ja vapaalla on nyt saatavilla alehintaan n. 23e (normaalisti 32,90e.). Kirjaan voit käydä tutustumassa täällä: Herkkää arkea | Publiva Oy (kauppakv.fi)


Olemme molemmat erityisherkkiä ja introvertteja perheenäitejä, joilla ei aina mene ihan kuin Strömsössä. Mutta ei se haittaa! Vahvasti vertaistuellisen kirjamme kautta haluamme jakaa meidän omia ja 45 muun ihanan herkän ihmisen oivalluksia arjesta ja työstä kaikille äideille, mutta yhtä paljon myös niille, joita pelkkä ajatus äitiarjesta kauhistuttaa. (Sekin on aivan yhtä ok!) 

Herkkänä äitinä oleminen voi toisinaan olla yllättävän monimutkaista, mutta samalla hurjan antoisaa tunteiden vuoristorataa.  Ruuhkavuosiin liittyy paljon palikoita, joita täytyy hallita ja kannatella yhtä aikaa, joten ei ole ihme, miksi monet perheenäidit uupuvat juuri tässä vaiheessa. Usein puhutaan työuupumuksesta, mutta usein unohdetaan, mitkä kaikki muutkin asiat voivat ihan hyvin toimivassa arjessakin kuormittaa ja uuvuttaa. Kun siihen lisätään työelämä, joka ei välttämättä aina ole herkälle hermostolle ihanteellinen, torni alkaa uhkaavasti huojua. Jos kuitenkin saa oman torninsa rakennettua itselleen sopivalla tavalla ja löydettyä ne sopivat ympäristöt ja olotilat, herkkyys saattaakin muuttua riippakivestä - jos ei ihan supervoimaksi - niin ainakin ihan kivaksi kaveriksi. 

Haluamme tarjota vinkkejä, ideoita ja näkökulmia arkeen, jota herkkyys määrittää. 💗 


Kirjamme voisi mahdollisesti kiinnostaa, jos:

👉Tunnistat olevasi erityisherkkä tai sinulla on paljon herkkyyden piirteitä, kuten tunneimurointia, vuorovaikutuksen lukemista, aistiherkkyyksiä ja syvällistä pohdintaa.

👉Mietit voisiko joku läheisesi / tuttavasi / työkaverisi olla erityisherkkä ja miten tällaisen tyypin voi rakentavalla tavalla kohdata vaikkapa juuri työpaikalla tai yhteisissä illanvietoissa.

👉Tavallinenkin arki tuntuu välillä todella kuormittavalta, vaikka mikään ei kuitenkaan ole huonosti. 

👉Pohdit usein, oletko huonompi kuin muut, kun et jaksa tai uuvut liian helposti? 

👉Pohdit, miten herkkänä ihmisenä jaksaa työelämässä: Miten muut ovat hommat handlanneet? Olenko ainoa, joka ei jaksa kokopäivätyötä tai joka on hieman hukassa oman urapolkunsa kanssa? Millaisiin asioihin työelämässä kannattaisi kiinnittää huomiota, jotta uupumiselta voisi välttyä? 

👉Sinua mietityttää, miten arjessa jaksaisi paremmin, ja miten omia arjen palikoita voisi asetella itselleen sopivalla tavalla?

👉Kaipaat vertaistukea, omakohtaisia kokemuksia ja tarinoita muilta herkiltä tyypeiltä. 

👉Sinua kiinnostaa, miten työelämästä voisi tehdä niin hyvää ja inspiroivaa, ettei niskassa olisi jatkuvaa painetta riittävästä palautumisesta, tai miten omaa jaksamistaan voisi omalla vapaa-ajalla tukea niin, että se toisi tarpeeksi iloa ja energiaa. 

👉Olet stressaantunut, ärtynyt, väsynyt ja uupunut ja kaipaat olkapäätä, joka ymmärtää tilanteesi selittelemättä. 

👉Haluat konkreettisia vinkkejä, millaiset asiat muiden kohdalla ovat toimineet ja mitkä eivät. 

👉Tunnet olevasi liian ujo, introvertti ja herkkä pärjätäksesi tai toimiaksesi täysillä ja omalla mukavuusalueellasi. 

👉Mietit, mitä hyvää voisit herkkänä tyyppinä tuoda työelämään ja mitä vahvuuksia herkällä työntekijällä voisi työelämässä olla? 

👉Koet olevasi liian nössykkä nykypäivän kiireiseen työelämään. 

👉Kaipaat paljon omaa aikaa ja vapautta määritellä omaa olemistasi ja tekemisiäsi, etkä ole kiinnostunut tekemään niin kuin on aina tehty ja miten asioita pitäisi tehdä. Haluat lisää rohkeutta ja kannustusta tehdä omannäköisiä valintoja niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin. 

👉Haluat kohentaa omaa jaksamistasi ja kokonaisvaltaista hyvinvointiasi pienin teoin niin työssä kuin vapaalla. 

👉Sinua kiinnostaa, millä tavalla herkät ihmiset näkevät maailman ympärillään ja miten tätä ominaisuutta voisi entisestään tukea ja nostaa esiin? 

👉Haluat pohtia omia ominaisuuksiasi ja piirteitäsi (vaikka ne eivät liittyisikään herkkyyteen) sekä niiden vaikutuksia kuormituksen kokemiseen ja työelämässä ja arjessa jaksamiseen. 

👉Haluat ihan vain fiilistellä ja viettää leppoisan hetken viltin alla tai riippukeinussa helppolukuisen ja ilman-vaikeita-käsitteitä-olevan tietokirjan parissa. 


Loppuun vielä pari lukijapalautetta 💕: 

"Oon lukenut tätä teidän kirjaa, ja tajunnut, että minähän se vasta erityisherkkä olenkin!"

"Tätä pitää lukea hitaasti ja nautiskellen, niin paljon hyviä ja tärkeitä oivalluksia, että niitä pitää oikein makustella ja pohtia ajan kanssa. Tosi helppolukuinen ja kaikille sopiva."

"Oon löytänyt niin itseni tästä teidän kirjasta. Tosi paljon tuttua juttua."

"Luin illalla heti puoleenväliin, kun en malttanut jättää kesken. Sujuvaa luettavaa siis!" 


Ei muuta kuin shoppailemaan, ale-lahjakaupoille Kirjapajalle pääset tästä.  😎 Kirjaamme myy myös mm. Suomalainen, Prisman verkkokauppa, Adlibris ja monet muut pienemmät kirjakaupat.  

Huom! Jos ale ehti livahtaa ohitse, kun pääsit tänne saakka, eipä hätää: koodilla HERKKÄÄ saat Kirjapajalta kirjan aina hintaan 25e. 

Jos äiti ei ehdi paneutua lukemaan fyysistä kirjaa, kirjan saa myös Heidi Ajannon lukemana äänikirjana tai e-kirjana, joka kulkee kätevästi mukana taskussa omassa puhelimessa. 😊 Tilaamaan pääset suoraan linkeistä. 






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voihan Räkä! (Nuhaa, kuumetta ja flunssatautia)

Torikauhua ja nälkäkiukkua - herkkis-äiti markkinoilla

Matkakuumetta (ja -oksennusta) - Eräs rentouttava kreikkalainen matkakertomus